Friday, September 23, 2011

Jom beli di Coachlover1980!


Salam semua!!!

Hari ni saya nak buat promotion pasal handbags pula.. Almaklumlah peminat beg tangan kan..
Ok kat bawah ni nak tunjuk taukeh belog dulu..hehe..Ni gambar kami masa gi rumah dia beberapa minggu lepas :)





Perhatian untuk peminat Marc Jacobs! Handbag ni adalah khas untuk dijual ok.. saya jadi model je memperagakan beg ni. Beg ni sangat cantik ok! full leather pula tu.. fuhh! rugi uolls tak beli..

Detail pasal beg ni boleh gi terus ke COACHLOVER1980 ok. Yang ni memang ready stock..



Satu lagi yang mencuri pandangan mata is... this sling bag!!
RM350 only!! cepat cepat ke sana sekarang juga!!
nanti uolls menyesal kalau ada orang lain yang grab beg ni..
Murah tau!
Ada banyak lagi ready stock handbags kat Coachlover1980.. uolls kena gi sana untuk usha ok..


Sekian iklan dari Mamayiyen :)
Terima Kasih..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin