Monday, February 8, 2010

Yiyen and her favourite dish

Hari ni nak cerita pasal my daughter pula k..sape lagi kalau bukan Cik Yiyen kita ni...hehe..
Yiyen ni kalau pegi ke mana2 mesti cari makanan kegemaran dia..kecik2 dah pandai demand tau..gambar ni actually bulan lepas lagi..saja nak share kat sini..

Siap request baby chair lagi walaupun dah xbaby.. nak juga sama macam chair kat rumah katanye....
This one dia yang order sendiri okey..nak Blended Oreo pula..

Sambil merenung masa depan ke Yen??...hehe..

So....this is her favourite dish...Spaghetti..xkira Spaghetti Carbonara ke Bolognaise ke semua dia suka.. apatah lagi semua makanan yang berkonsepkan mee ni..memang menjadi kesukaan dia..
makan pun sampai licin tau..
see...semangat sangat bila makan.. :)
that's my girl..
pic was taken @ SR AEON Taman Equine..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin