Wednesday, February 10, 2010

For my baby..

Percaya atau tidak..usia kandungan ku akan genap 28minggu/7months pada 13 Febuari (sabtu) ini.. Tapi hanya ini je yang terbeli buat masa ni..hmmm..masa pregnant kan Yiyen dulu,sangat teruja untuk membeli itu ini..mungkin sebab this one is my second one...that's why kot...

BabyGap & Carter's
Or maybe belum tau Baby girl atau Baby boy...(dah 3 kali scan pun tapi belum nampak lagi boy or girl) thats why aku belum teruja sangat untuk bershopping untuk barang-barang baby ni... Hopefully its a Boy..tapi tak kisah sangat lah sebab Yiyen nak adik Girl...Whatever it is,yang penting Baby ku sihat dan cukup sifat sudah memadai....Amin...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin