Sunday, September 13, 2009

Hatiku Gumbira..

Walaupun dilanda morning sickness,daku tabah juga demi
bershopping utk raya ini..
so di bawah ni adalah
some of our picture and things that we bought..





we went to SACC Mall

sabor je lah..
org puasa dia ni sedap2 je makan..
hmmm...

siap makan ice cream pula tu..
oh tidak..


waiseh..
lepas makan,posing pula..
ish ish ish..

depan butik Salikin Sidek..


ehem..
ni biskut raya yang sempat ku rembat..
baru rasa sikit tadi..
sedappp!!!

chewah..
ni je la yg berkenan di hatiku..
kena beli tapak kasut mcm ni sbb dah pregnant kan..
xboleh dah high heels mcm selalu tu..
bahaya..

cantik x?
baju raya yiyen..
di beli di butik Dang Anum Sacc Mall ni..
baju2 kt butik dia memang cantik2!
actually cari kaler yellow,tapi xjumpa yg sesuai..
so amik je la yang ni..
last but not least..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cakk!!
i got my advance birthday present today!!
so HAPPY!
-good nite friends,besok balik SABAH sudah-
p/s: boleh mimpi indah malam ni dgn my new D&P Bracelet!!
yahoooooo....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin