Wednesday, September 9, 2009

"BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"

"BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"
HAI!U alls.ni 1st time Pn.lynna menganjurkan "BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST" .Saje suka suki nak anjur dis peraduan..Sebab saya suka
sangat tgk cara girls pakai/lilit tudung, shawls, hijjab mereka...OK jom
kite tengok syarat-syarat penyertaannya.
TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung, mengikuti,terjumpa atau terbaca blog saya ini..hehe..
2. Dengan Sukahati menjadi FOLLOWER Saya di Blog ini.. (done)
3. Linkkan -KisahLynna@blogspot.com di blog anda. (done)
4. Sila Add kan Baner Contest di side bar blog memasing (done)
5. Sila link kan url blog anda di coment sy ini bagi memudahkan sy melihat pernyertaan anda.
MUDAH SAJA KAN ;) (done)
CARA-CARA UNTUK MENYERTAI NYE ADALAH :
1. Tulis title entry anda "BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST" (done)
2. Sila uploadkan sekeping gambar anda bersama cara pemakaian hijjab,tudung, shawls yang anda rasakan paling hot+gojes+cantik menawan sekali.. (done :p)
3. Jangan lupa link kan penyertaan anda di coment saya agar mudah untuk saya membuat semakan.. (done)

6 PEMENANG TERBAIK AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI DARI SAYA

TARIKH AKHIR PENYERTAAN PADA : 09.09.2009 (12am)
(Sempena Hari Lahir Saya Nie)
Saya saja suka2 ikut contest ni..
so nilah gambar yg saya pilih
walaupun xgojes :p

2 comments:

  1. eh gojes what..... comel jer...saye vote.. saye vote mama yiyennn...

    ReplyDelete
  2. waa..ada juga org nak vote :)
    thanks filla...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin