Tuesday, September 8, 2009

Coretan Dari Jertih

Aku baru balik dari rumah ibu mertua ku di jertih,terengganu..baru siap2 mengemas dan mencuci semua baju2 selama 3hari disana..penat sekali.
tujuan balik adalah kerana ingin melihat keadaan ayah mertuaku yang tidak berapa sihat..
dan juga kerana suamiku ingin berpuasa di kampungnya sebelum beraya
di sabah minggu depan..
kan fair macam tu :)
gambar bwh ni masa on the way ke terengganu hari tu.
kalau xsilap,ni gambar masa lalu gua musang..
sampai je kt jertih,yiyen terus main puzzle dgn kazen dia,
adeena najeeha

tengah khusyuk sekali..
adeena mmg teror main puzzle ni
siap ajar i lagi tau.. :p

ni puzzle yg dah siap oleh
budak berdua nih..

cute kan..


ni pula gambar masa gi rumah kakak ipar ku yg sorang lagi..

rumah ni baru siap..
so
saja testing bergambar depan pintu ni..
(muka pregnant 5+ minggu)

menten lagi..tunggu 2,3 bulan lagi..
mesti bulat!
oh tidakkkk..


me & yiyen

upin & ipin
ni doll adeena
saja snap sbb comel.


upss..ni masa ke kota bharu..
cari baju raya..

ok x?


atau yang ni?
masa nampak baju ni,terus berkenan..
tapi beli atau tidak,
tunggu raya nanti ok..


tema raya tahun ni..
kuning
so tu yang try baju kuning je tu..
(buat2 xnampak dgn yiyen ok..cuba sembunyikan diri tapi tidak berhasil)


ni masa singgah stesyen minyak
pasir puteh

dan ni pagi tadi masa nak balik ke KL
gambar tu ialah masjid daerah besut


dalam kereta,yiyen sempat buat lawak..
dia cakap ni lah bahulu..
roti gardenia butterscotch
yg telah dikepal2kan ok :p

happy dgn bahulu buatannya..
(thanks 4 the roxy bag cheng)
hehehe..
yiyen yang happy semacam..

merdeka!

apa yg penting..
dapat fb dlm kereta otw balik KL ok!

sekian sedikait coretan balik kg husband ku..
walaupun yg sebenarnya banyak lagi yg ingin ditulis..
makanan buka puasa xsempat ambil sebab segan
depan mak dgn ayah mertua..
kang apahal lak dgn menantu dia ni..
tetiba amik gambar makanan pula kan..
p/s: terus mengidam ayam percik mak mertua yg sedap itu!
hmmmm..

4 comments:

  1. cantiknye baju no.2 tu.....shukee...

    ReplyDelete
  2. hi nydia..
    memang..masa 1st time tgk baju tu terus berkenan...
    sampai 2 kali masuk kedai tu sbb nak try..
    ramai sgt org time tu..

    ReplyDelete
  3. I like the 1st baju, tapi yg no.2 is more unique :-)

    ReplyDelete
  4. thats why kak..
    mmg dua2 baju tu memikat kalbu :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin