Wednesday, September 12, 2012

Tudung Pearl Haya lagi.



Salam semua.. comey tak orang yang pakai tudung Pearl haya ni? hehe.. gambar ni dah lama actually.. masa bulan puasa lagi. Dah lama upload gambar ni, bila check tadi rupanya ada dalam draft lagi.. lupa nak publish..




Tudung ni harga dia dalam 190+ rasanya.. pernah masuk majalah untuk iklan Pearl Haya..
Kalau pernah masuk majalah, diorang takkan bagi diskaun untuk tudung ni.. Ni adik i yang beli.. i memperagakan aje :)




Gambar ni saya ambil dari Instagram adik saya Yohana. Comeykan tudung ni.. yang ni pun ada keluar majalah juga, so takde diskaun juga.. senang sangat nak pakai tudung ni.. alahh macam nak pakai tudung masa zaman zaman sekolah rendah dulu.. mula2 masukkan bahagian dalam tudung kat kepala, pastu masukkan tudung yang luar pula..tadaa! cantikkan..




Ok yang kat atas ni model terbaru Pearl Haya ye. hiks! saja je camwhore hari tu..




We Love Pearl Haya katanyer :D
Beli sampai 7 helai hari tu.. mampukan aje.. tudung raya lah katakan..




Sesi mencuba tudung dalam fitting room theyolls.. best gila butik PH ni boleh try try tudung lagi dalam fitting room. bau butik ni pun wangi sangat! i like!




ok ni tudung yang i beli. yang ni rm69 tapi dapat diskaun 30% untuk member.. so dalam rm30+ je hari tu..



Siap beli tudung sekolah yiyen pula.. yelah, mak pakai Pearl Haya, anak pun nak juga Pearl Haya kan.. harusssss!!


so apa tunggu lagi.. marilah beli tudung Pearl Haya!


p/s: Tudung Fareeda pun dah menjadi pujaan hatiku sekarang!

awwwww!!!




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin