Saturday, September 15, 2012

My 32nd Birthday





Holla!
Thank u so much untuk semua yang wish for my birthday semalam thru FB especially, twitter, instagram & also path. Birthday saya actually semalam, iaitu pada 14th of September 2012.

Pagi tadi baru sempat potong kek, walaupun beli semalam lagi. Sebab penat sangat jjcm, so nak potong kek pun dah tak larat plus kenyang sangat. Parent belanja breakfast kat Old Town White Coffee, lunch kat Delicious, Sunway Pyramid & dinner kat Mohd Chan Restaurant, Shah Alam. Kau mampu makan cemtu? oh perut sangat full semalam.. huhu..

Thanks mom & dad yang belikan kek wishlist saya ini. Sape yang follow saya kat fb, twitter etc mesti dah tau ni kek apa. sape tau angkat tangan! :D

Ye, betul.. Absolute Chocolate Cake from SR. Kek keluaran terbaru dari Secret Recipe ni sangat sedap uolls. tak tipu. dah makan nak lagi, dah makan nak lagi. tengok betapa sedapnya kek ni kan :D you guys should try ok..

Ni dah terkeluar tajuk ni.. Hari ni pun penuh agenda berjalan ke sana sini.. parent ada kat KL sekarang, so memang berjalan sakanlah saya lagipun kebetulan cuti kan. so masa itu emas, harus di penuhi dengan agenda agenda penting katanyer..

Ok, nak tido dah.. esok ada agenda lain pula menyusul. Good nite semua. bye..

❤ Mamayiyeneidal ❤

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin