Friday, September 28, 2012

Red Theme :)



Hi Semua.. ni actually gambar dinner kami hari tu (dinner post basic) lupa nak post sebab masih dalam draft rupanya hehe..
Tema kami malam tu ialah merah so semua pakai merah hari tu.. tapi member saya yang kat tengah ni, Puan Irma dah terbeli baju kaler macam purple sikit, so dia tak pakai merah lah :)

Ok, itu je nak cerita pun.. tata..

p/s: dalam gambar dari kiri,
saya, irma dan masz





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin