Saturday, September 8, 2012

MY 32nd BIRTHDAY WISHLIST



Tarikh ittew tinggal 5 hari lagi iaiteww *14th of September 2012*
(perlukah ada wishlist?? )

Perlulah kan.. nama pun wish kan. ngeh ngeh ngeh!!


1) Loket berlian (baruuu)

2) iPad3 (kau mampu bagi?)

3) 2 perfume baru *omg demand!*
actually sebotol pun i xkisah

4) Handbag baru *hoi berangan*

5) Tiket percutian ke Jepun *kirim salam*

6) Jam tangan seramik kaler hitam.. nak bagi Marc Jacobs / Michael Korrs @ Fossil pun boleh hahaha! *sila lempang*

7) Wristlet @ slingbag baru yang muat iPhone & kad2 segala. Senang nak bwk travel *sila selitkan secebis note $$$ di dlmnya ok * huhu xmaluuu!

8) Hotel penginapan kat Langkawi utk 25 & 26hb Sept ni sbb tiket flight dah beli, tapi hotel belum tempah lagi

9) Baju Jovian Mandagie saiz S *weeehuuuuu* perasannyeee!

10) Voucher Ikea RM500! omg bestnyaaa kalau dapat yang ni :)

11) Kek SR Absolute Chocolate sebijik

Oh my Gucci! banyaknyaaaaa wishlist diaaaaa!! Kan i dah senangkan kerja uolls hahaha! berangan je lebih tau.. hopefully cik suami baca entry ni pleaseee... buat masa ni itu je saya nak utk bday saya, kalau bole nak minta kereta +_____+ huhuhu..

Mohon permisi.. Ampunnn


Sent from my iPhone

4 comments:

  1. Thank you Sabrina dear :)
    mengada ngada tu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Semoga semua wishlist tu dapat dipenuhi.. Tak dapat semua 50% pun oklah kot..

    ReplyDelete
  3. Hi Qaseh.. thanks ye.. dah ada yang tertunai pun..hehe..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin