Sunday, August 12, 2012

Dress raya Yiyen :)





Gigih susun plastik Cotton on atas dress ni. haha.. Ok, nak cerita pasal dress raya Yiyen pula.. i tau uolls ni kalau bab bab shopping suka sangat nak baca kan..

Malam ni nak buat marathon update entry shopping raya. dah 2 entry, ni entry ke 3. Malas nak buka laptop, so saya boleh upload gambar satu persatu je. Guna blogger boleh, tapi susah nak susun gambar. So layankan aje entry shopping ni ok.

Tadi gi Sunway Pyramid lagi, rumah ke 2 katakan.. sangat wajib masuk Cotton On Kids ok. Kira kalau tak masuk kedai ni, rasa macam tak lengkap :) Setiap minggu mesti ada baju baru.. tu yang suka tu.. minggu lepas beli legging untuk Yiyen yang 2 pcs rm50 tu. Cantik sangat! Hari ni beli dress comey ni pun sale juga, 2 pcs rm75 je. bestkan.. ni bukan kain chiffon ye, tapi macam kain cardigan tu. tebal & selesa...

Oh Cotton On Kids, saya patut jadi duta uolls lah sbb baju Yiyen Neidal dah tak terkira banyak dah beli dari sini :) kan.. hehe..


ok guys.. have a sweet dreams.. gudnite.. oh lupa, esok gaji.. jum gi CO Kids!

3 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin