Sunday, August 19, 2012

1 Syawal 1433 Hijrah





Salam Aidil Fitri buat semua pembaca blog Mamayiyen. Tahun ni, malam raya Mamayiyen keje. Hari Raya pertama pun kerja.. Apa apa pun, Maaf zahir & batin ye. Salah dan silap harap dimaafkan ok.

Yang balik ke kampung halaman tu, bila balik KL nanti, hati hati di jalan raya ok. Ni peringatan buat diri sendiri juga :) sebab kami pun akan pulang beraya di Terengganu tahun ni. Bila dah start cuti lah.

p/s: Gambar di pagi raya, akan saya update terus kat instagram ye. Sape nak tengok gambar Mamayiyen di pagi raya, sila follow kalau sudi :D @nooryatitawith kat blog pun saya akan update, tapi lambat sikit lah :)

Salam Eid Mubarak once again. Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin