Thursday, August 16, 2012

Baju Raya kami 2012 ❤




Cakap comel pleaseeee...
hehehe.. Tahun ni tema Emerald green uols :) my favourite colour! tengok je kaler blog kan. confirm tau Mamayiyen suka hijau..

Baju saya dengan Yiyen dah tau kan.. yang tu beli kat Butik Rainia. nanti nak cerita pasal butik ni pula. Sebab first time tengok design design dia memang lawa lawa dan unik. Cuba uolls buka Majalah Keluarga, selalu keluar majalah design baju baju theyolls ni. Diorang akan buat satu design dengan satu saiz je. So kalau satu baju keluar majalah, sape sape yang berkenan, kena terus call dan beli dari diorang sebab dia tak akan buat dah design tu. kalau buat pun kaler lain. Baju yang keluar majalah, diorang akan jual rm500 je kalau tak silap saya. Bestkan beli baju yang keluar majalah, pastu bila raya tunjuk kat adik adik, nilah baju yang akak beli tu.. kelass kau jah. hehe :D

Baju Neidal dari Omar Ali & baju papa beli kat Emmer Zeqna je. Beli readymade. senang. Tahun depan InsyaAllah nak tempah.

So uolls apa tema tahun ni? share la dengan saya :)

4 comments:

  1. hi mama yiyen..selalu silent reader je tapi nak komen jugak sebab baju raya saya hijau juga..3 org kawan saya pun hijau juga . Go Green ! (adakah tahun ini tahun hijau ?)

    ReplyDelete
  2. kami tema coklat..tp belum siap jahit labuci lagi baju khalisya..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Hi Epah..thanks ye :)

    Lilieyz,
    yeke? thank u so much dear..
    tahun ni mmg hijau rasanya kan :)

    Eika,
    mula2nya nak kaler coklat actually, tapi bila nampak baju kaler hijau, terus nak tema hijau :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin