Monday, August 27, 2012

❤ at the first sight by Thepoplook.





Wee.. saja nak buat ceria di malam hari ni kan.. ❤ at the first sight ni maksudnya.. masa tengok dress ni kat website thepoplook, hati terus terpaut dengan dress ni. murah pula tu.. rm69 jerr..

Tanya kawan kawan mana kaler sesuai, semua cakap amik kaler hitam. so there u go, Penny chiffon maxi dress - Dotted black dah selamat dirasmikan Khamis lepas, hari raya ke 5, di tepian Pantai Bukit Keluang, Jertih Besut, Terengganu :)

Uolls apa lagi, gi serang website Thepoplook sekarang!! p/s: gi fb thepoplook juga ye. ada gambar ni kat wall theyolls. Sharing is caring katanyer.. harussss...


2 comments:

  1. shantek... =)
    nampak gambar awak kt fb poplook.. cun sgt!

    ReplyDelete
  2. Leily, Thank you dear..
    ni adik ipar amikkan gambar guna iphone je pun bukan kamera DSLR :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin