Sunday, May 27, 2012

Salam Ahad semua :)





Chewah, mentang mentang lah cuti hari ni, terus nak mengewish semua :)
Apa khabar uolls semua hari ni? Apa agenda? ni mesti ramai nak gi shopping ni kan..

Oh ya, minggu depan start cuti sekolah selama 2 minggu. Mana nak bawak Yiyen bercuti ni ye? Saya kena bawak dia tempat yang dekat2 je sebab saya tak cuti. Kesian pula kalau tak bawak dia gi mana mana sebab minggu lepas lagi dia dah tanya mana nak pegi cuti sekolah ni..

Mama dia ni memang takde cuti, maklumlah 13 Julai dah kursus nak habis dah. Ada 7 minggu lagi clinical posting,exam final, case presentation dengan viva dan kelas. Exam Formative II, minggu lepas dah habis, so result menanti minggu depan ^______^ oh kecut perutt! help!!

Sharelah dengan saya mana tempat2 yang best kat area KL,Selangor & PD untuk bawak Yiyen jalan jalan. Thanks kalau sudi membantu.


Selamat berhujung minggu semua :)
Xoxo ❤


Sent from my iPhone


3 comments:

  1. Salam singgah :)

    boleh bawa dia jalan pegi pusat sains negara.. hihi.. all the best posting dan exam~

    ReplyDelete
  2. Salam singgah.. :)

    boleh bawa dia pegi Pusat Sains Negara.. sy baru tgk di tv tadi..

    all the best exams~

    ReplyDelete
  3. Hi izzanis!
    thank u sebab rekomenkan PSN..
    nanti akan dipertimbangkan ye :)
    hehe..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin