Saturday, May 26, 2012

Nine West RM59??





Sila percaya dengan apa yang anda baca ok sebab saya dah beli 2 pasang kasut Nine West kat Parkson KLCC semalam! yeeha! sangat berbaloi sebab bayar RM118 je semalam :)

Yang ni adik saya punya, yang saya punya nanti i reveal ok. saja nak bagi suspen :D

Sesiapa yang rasa nak beli tu, sila terjah Parkson KLCC hari ni ye, sebab semalam pun dah ramai membeli. takut saiz uolls dah takde. Kalau ada memang uolls bernasib baik sangat sangat :)

Selamat merembat Nine West uolls!! daaaa...


Sent from my iPhone


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin