Sunday, March 18, 2012

Using Sketch apps on iPhone :)


Bestkan dapat buat gambar kita macam di lukis :) Kadang kadang bila tengah duduk diam diam takde keje, saya mulalah check kat apps store apa yang Top free buat masa ni..


kenalah amik yang free sebab kalau nak purchase, kena guna kad kredit hubby.. kang tak pasal pasal kena marah.. saya takde duit plastik tu :)


ok jom kita usha usah gambar yang saya guna 'sketch' apps ni..











No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin