Thursday, March 15, 2012

Sports Day KSKB Sg.Buloh!

Hari ni nak update sikit je :) Agak penat bersukan katanyerr.. Alahai sukaneka je pun. memang penat tapi menyeronokkan!
Apa tak nya.. acara yang saya ikut hari ni ialah lari atas tali, isi air dalam botol guna span & teka kacang.. hehe tapi tak menang pun. Jumlah kacang yang saya teka dalam balang tu 565, tapi jawapan dia 613.. sikit lagi kan.. takde luck hari ni. Tapi kumpulan weolls dapat hamper jugalah sebab dapat saguhati. Yang penting dapat join aerobik tadi dan peluh dah keluar. terbakar sikit kolesterol ittew kan :))
Haruss!! berat badan kena turun ni sbb dah naik sikit.. uuuu risau!

gambar: saya dan irma as usual :)

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin