Friday, March 2, 2012

TGIF :)



Hari Jumaat adalah hari yang sangat ku tunggu tunggu semenjak jadi student ni. Apa taknya.. dari hari Isnin sampai hari Jumaat, busy je manjang.. Kejap kelas kat HKL, kejap kelas kat Sg.Buloh.. memang sesuai masuk F1 dah saya sekarang sebab kelas bertukar tukar lokasi katanyerr ^______^

Apa apa pun kena tempuh juga semua tu demi kursus PAC ni. Assignment, Case Study, Exam, Test, ACLS, Practical etc etc... Hmmmmm...
Senyum juga walaupun penat :)
Selamat hari Jumaat semua!

Lebiuolls,
Mamayiyen


Sent from my iPhone

2 comments:

  1. salam hari jumaat utk mamayiyen... rajin2 belajar ya! ^__^

    ReplyDelete
  2. Thank u so much Dieyana..
    Mamayiyen akan cuba buat yang terbaik untuk course ni :))
    Doakan ye..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin