Saturday, March 31, 2012

Mamayiyen jual Maxi Dress pula :)

Holla mi ammour!

Hari ni Mamayiyen nak jual MAXI DRESS ok..
yang available tu memang ready stock.. kalau buat payment hari ni, saya akan terus poslaju,
boleh dapat dalam masa sehari atau 2 hari :)



Leopard Grey
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra
Status : 1 Available, 1 SOLD
Free size




White + Black polka dots
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra
Status : SOLD to Dyana 
Free size




Brown + white polka dots
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra
Status : SOLD to Kak Lily
Free size



Leopard Brown
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra
Status : SOLD to Dyana
Free size




Yellow + Black stripes
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra + Cotton
Status : SOLD to Wynn
Free size



( tiada dalam gambar tapi sama design macam di atas )
White+ Black stripes
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra + Cotton
Status : 1 Available
Free size




Turquoise + Black stripes.
RM79
( free poslaju)
Material : Lycra + Cotton
Status : Tuan empunya badan beli sendiri hehe :D
Free size



kalau ada design baru sampai, nanti saya akan update lagi kat sini ok..
Maxi dress ni sangat cantik bila di pakai..tak perlu pakai Cardigan lagi sebab lengan dia dan panjang :)

kalau nak beli, email cepat cepat ke,
 SEPTEMBIA1409@YAHOO.COM

atau,

sebab dah ada yang SOLD ni :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin