Wednesday, March 28, 2012

DVF GapKids launching at KLCC


Last Saturday sempat lagi ke pelancaran DVF GapKids kat KLCC sebab dapat jemputan ke sana :) DVF tu adalah singkatan bagi Diane Von Furstenberg sebenarnya. Ia adalah design terbaru Gap dimana warna warna terang dan ceria digunakan dalam corak baju GapKids/ BabyGap.

Sambil sambil tu gi Machines sebab nak hantar iPhone4 abangku yang rosak ittew. iPhone dia jatuh ke dalam air laut T_____T
kesian kan..




ok ni cupcakes yang Gap store sediakan semasa pelancaran hari tu..
sempat ambil 2 pieces sebab yiyen nak, mama dia pun nak.. hehehe..




Mamayiyen dengan her new maxi stripes dress :)
gittew.. bila upload gambar ni kat fb hari tu, ada 4 orang nak order dress ni :))
ada banyak corak actually tapi stripes kaler yang saya pakai ni dah habes..
nanti saya upload gambar baju yang lain ok. kat fb actually saya dah upload pun gambar dia..
sape yang berkenan dengan baju ni, gi terjah fb saya.. rm79 je :)




Macarons juga disediakan hari tu.. ini memang menjadi rebutan hari tu.. sempatlah juga amik 2 pieces juga :)




Last but not least me with my Neidal yang genap 1 tahun 11 bulan hari ni :)
dah besar kan dia.. bulan depan 28 April akan genap 2 tahun lah dia..

oh how time flies!!



2 comments:

  1. as slm...
    chantek la dress tuh sis......sis pakai mmg nmpak comel gi tuh.....

    ReplyDelete
  2. Salam Shida :)
    Thanks ye.. kalau berkenan dgn baju ni.. jgn segan2 oder ok :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin