Sunday, June 7, 2009

..Remember September..






Those people who born on the month of September:
aku la tu...nama pun Septembia...
got this from facebook..
entah betul,entah tidak..tapi macam betul jak..
~Suave and compromising Careful (yes)
~Cautious and organized (betul)
~Likes to criticize (ishh..mana ada..)
~Quiet but able to talk well (correct)
~Calm and cool (betul la tu :)
~Kind and sympathetic (of course!)
~Concerned and detailed (setuju!)
~Trustworthy, loyal and honest (uhh..macamana tau nih?)
~Does work well (ehem-ehem..)
~Sensitive (sometimes ;p)
~Thinking Good memory (sudah tentu!)
~Clever and knowledgeable (sangat betul..hehe..) mesti highlight part ni..hehe.. perasannya budak ni!
~Loves to look for information (correct)
~Must control oneself when criticizing (yeahh!!)
~Able to motivate oneself (ye ker?? mungkin la..)
~Understanding (sangat!!)
~Secretive (wow! yang personal ja la)
~Loves sports, leisure and traveling (betul tu!)
~Hardly shows emotions (emmmm....macam..)
~Tends to bottle up feelings (hah?) query status..

ish..macam tau2 ja...karektor org yang lahir bulan September ni :p
sila lihat jawapan ku dalam kurungan itu.. macam betul ja..
Dalam familyku,hanya aku & adik ku c Baby@Yohan ja yang lahir bulan September..
So Bi,kalau ko mau tau mcmana karektor mu,
Ni lah dia...betul ka?
Aku lahir pada 14hb & Baby 3hb.
Then,kalau teringat tu..janganlah lupa bagi present birthday i nanti k...
Woot woot!
x malu oo dia ni!!


Dada didi dudu!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin