Saturday, May 16, 2009

My First Blog Ever...

Hari ini dalam sejarah...
Inilah 1st time aku buat blog...
Sebenarnnya lama suda mau buat blog,tapi belum kesampaian..
Dekat stengah jam cari tajuk blog ni..last2 taruk nama sendiri ja la..lagi senang kan...

Hari ni 16/05/2009 , oleh kerana telah disokong sendiri oleh Hubby ku Azlan,so aku pun memulakan langkah ini...chewah...macam mau merantau pula...

Whatever it is,
I hope aku akan selalu update blog ku ini...
Mau pikir2 dulu apa yg patut n xpatut ku tulis disini...
(Blog pun ada R&R dia sendiri kan) bukan highway jer ada R&R...
*Rules & Regulations

Tapi yg sebenarnya..
Tujuan utama buat blog ni...
Mau 'Business' sebenarnya...
Hehehehe.....

Siapa xkenal Bingo..
Bingo Collections la..
Septembia Pearl la....
6 tahun kerja di PPUM pusat perubatan universiti malaya..
muka ni,memang muka bisnes...
Tahun 2007 pindah Hospital Putrajaya,
Pun masih berbisnes lagi...cuma kureng sikit sbb busy kunun...

Ok la..setakat ini ja,for my 1st entry...
Kalau rajin,aku update lagi..mungkin malam ni juga..
K....
Adios Amigos!!

3 comments:

  1. bahaha... Bings!
    i follow2 ur blog ody dis.
    kekeke....

    ReplyDelete
  2. ko mmg sahabat sejatiku la mel! org pertama yg komen pula tu...thanks..
    lepas ni,harus ber blog2 ok..
    baru mau belajar bah ni..
    baca instruction ja tadi..paning juga..

    ReplyDelete
  3. hahhaa.. ya bah, bkin paning juga kan.
    deii.. i punya blog tu , ntahapapantah.
    indatau apa yg mo dipost. kekee...
    bah... harus berblog2sss... hihi.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin