Saturday, April 6, 2013

Lets watch The Croods!!



Salam sekali lagi..




 Baju Yiyen & Neidal ni as usual, dari H&M lagi :) Mama dia suka beli baju yang sama sebab senang nak cari bila jalan2 kat shopping complex. Rasa comel je bila diorang pakai baju yang sama kan.. hehe..


Gambar ni dua minggu yang lepas actually.. 2 hari selepas citer The Croods tu keluar kat pawagam, kami sekeluarga terus gi tengok citer ni.




Memang best gila cerita ni.. Saya boleh bagi 5 star sebab jalan cerita dan kelainan dalam The Croods ni.. Walaupun ianya adalah sebuah filem Animasi, tetapi bisa buatku tersentuh masa babak anak dengan ayah nak berpisah T_____T

Biaslah kan.. emo kekadang.. hehe.. Saya tengok Yiyen & Neidal pun sangat menghayati cerita ni. Walaupun tengah makan sausages bun + popcorn & nuggets.. Makan tetap makan, tapi mata tetap tengok screen..

Lagi satu, OST bagi filem The Croods ni dinyanyikan oleh penyanyi Malaysia kita Yuna!! Thats why nak sangat tengok cerita ni. Tapi lagu dia di siarkan masa last cerita dah.. But its ok.. Bangga dengan Yuna sebab berjaya dengan kerjaya dia diusia muda & diluar negara pula tu. Bravo YUNA!!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin