Sunday, April 28, 2013

HAPPY BIRTHDAY NEIDAL!





Busy sangat hari ni sampai xsempat nak update pasal birthday Neidal. Tahun ni tak macam tahun2 sudah. Weolls just celebrate dengan family & ayah mak je.

Booking Hi tea kat Empire Hotel Subang & menikmati makanan2 sedap kat sana :) hehe..

Bukannya apa actually, saya sejak kebelakangan ni, busy sangat keje, sampai xde masa nak tempah itu ini untuk birthday Neidal. InsyaAllah tahun depan nak buat.

Ok lah buat anak mama yg tercinta ini, Mama ucapkan selamat hari lahir yang ke 3. Jangan nakal nakal, jadi lah anak yang soleh & berjaya dalam hidup. Amin ya Rabbil Alamin..

Sayang Alzreil Neidal! muahhhh..


2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin