Friday, February 24, 2012

Update ringkas jer :)





Salam uolls..

Sejak bergelar student ni, susahnya nak update blog :( paham paham je lah kan.. mana nak uruskan pasal study lagi, family lagi.. amat mencabar..

apatah lagi seawal jam 5.30pagi dah bertolak ke HKL untuk posting klinikal disana. Balik pula terpaksa mengharungi jem Kuala Lumpur ittew! hari pertama posting, rasa nak menangis sebab balik 5pm dari HKL, sampai rumah, Shah Alam 7.30pm T______T 2 jam setengah perjalanan.. memang mencabar keimanan ku..

Mana lagi nak biasakan diri untuk berkerja di tempat orang kan. Dengan pelbagai ragam dan fi'il orang ini fi'il orang itu. Ada yang baik, ada yang garang, ada juga yang berlagak! Sorry ter "emo" sekejap sebab
memang hati terguris bila kredibiliti kita dicabar.. ok, enough for that. Nanti panjang pula bebelan saya disini :)


Walau pape pun, akan ku harungi juga demi PAC course ini :) 5 bulan lagi uolls! sabar sabar..


Sent from my iphone

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin