Wednesday, February 15, 2012

ACLS (Advance Cardiac Life Support)




Yang sebenarnya gambar Neidal ni takde kena mengena pun dengan tajuk ACLS ni. Saja nak menenangkan fikiran taknak tension sangat sambil sambil tengok gambar Neidal ni.. memandangkan exam ACLS saya 3 minggu lagi T______T
Sangatlah nervous!! ACLS ni actually exam untuk Paramedik. Sijil ACLS ni boleh di gunakan selama 5 tahun je then kena ambik exam balik untuk renew balik sijil tu.

You guys yang nak tau lebih detail lagi pasal ACLS, google je ok. 2 minggu lepas dah amik exam BLS, yakni yg CPR CPR tu. itu kira basiclah. yang ACLS ni memang Advanced punyer sebab Doktor pun boleh fail exam ni.
Hopefully saya lulus exam ni ye.. tolong doakan pleasee.. thank u :)
p/s: minggu lepas bawak Neidal casting. hopefully adalah berita gembira untuk dia :) Amin..

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin