Wednesday, December 4, 2013

A Simple celebration!





Gambar kawan2 Yiyen dengan kawan kawan nursery dia.

Ni sebenarnya adalah kejutan untuk mama dia. Masa tu mama dia otw balik keje pukul 5.15pm, Yiyen message, "mama, kawan2 Yiyen dah ada kat rumah nak celebrate birthday Yiyen" +______+

Terkejut mak, sampai rumah, kawan2 dah ada. Terus suruh papayiyen beli kek & kfc. Tanya Yiyen kenapa jemput kawan, xbgtau mama? Dia cakap bukan ke mama yg suruh? Adoiii.. miscommunication rupanya. Actually nak buat birthday dia minggu2 depan sebab minggu ni busy sangat. Sekali lain jadinya.

Ape2 pun, kalau xde aral, nak buat juga birthday dia. InsyaAllah.. yang teratur sedikit :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin