Wednesday, November 27, 2013

Shopping kat Shoeblitz.com!


Salam Rabu semua. Cantik tak flats ni? Actually dah lama usha flats ni. Memang follow Shoeblitz kat Instagram, tapi selalunya tengok je kasut kasut theyolls. Haritu kebetulan Shoeblitz buat SALE, ternampak owner dia update gambar flats MissKaty Cat ni sale RM30 je! do you read me? RM30 je uolls!!




Cantik kan! Apa lagi, bila tau sale RM30 je, terus whatsapp laju laju owner dia. Dia rely & bagitau termasuk poslaju, RM40.Ok lah kan sebab siap dapat kotak pink theyolls yang cantik tu. Terus transfer duit thru Maybank2u :) saya ni memang cepat je kalau nak shopping online. Susah gila nak cakap taknak ^_______^ Sukaaa sangat flats ni. Dah le selesa! Belum rasmi lagi tau. Mungkin next vacation, saya akan rasmi flats ni :) heee..




Ni haritu just try test je. Suruh Yiyen snap. Masa ni nak hantar Yiyen gi school. Sempat snap sebab nak tunjuk kat owner shoeblitz.hehe..

Uolls yang nak beli flats cute macam saya ni dan macam macam design lagi, boleh lah ke website diorang kat SINI dan boleh beli direct dari sana juga. Ada wedges yang cantik juga tau. Cepat gi website diorang.
Fyi, i pakai saiz 38 atau 39. mana2 pun boleh. hehe.. budget ada orang nak sponser SHOES baruuuuu.

Selamat bershopping uolls!!

psst, tadi saya check masih ada SALE Rm30 lagi sekarang. Cepat! Add to cart!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin