Tuesday, September 24, 2013

Ladorn Bazaar Day !





Hi semua!

Sape peminat L'ADORN scarf / shawl kat sini? Semalam pegi ke Ladorn bazaar day kat L'adorn office kat seksyen 7, Shah Alam.

Dapat tau pasal bazaar ni pun, lepas Ayu ( Founder of Ladorn ) jemput datang. Walaupun follow iG Ladorn, tapi kadang2 lupa nak scroll iG diorang. hehe..

So semalam pegi ke sana & memborong 8 pcs of shawl dengan harga yang sangat murah !! Happy sangat. Uolls yang nak beli, boleh buka website Ladorn ok. Google je. Tapi nak dapat macam harga semalam mungkin xdapat la. Next time kalau diorang ada buat sale lagi, Mamayiyen akan share ok.

Thanks Ayu & HanaFedora sbb layan weolls semalam dengan baik sekali. Suka sangat photo booth & candy bar uolls semalam. MeleTop ❤️

Salam sayang,
MamaYiyen + Neidal :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin