Monday, September 9, 2013

Hello Hong Kong Disneyland!!





Hi there,

Mesti ramai yang menunggu update dari trip Mamayiyen ke HK Disneyland ni kan? Apa? tak tau, hmm.. memang ni semua pun last minute plan. Isi borang kebenaran ke luar negara pun sebelum cuti raya haritu.

We olls sekeluarga ( 8 orang ) ke Hong Kong 2hb September lepas. Ni adalah sempena belated birthday gift ayah untuk mak, our 10th wedding anniversary & my brother's honeymoon trip. 3 in 1 katanyer. hehe..

Happy tak terkata bila dapat ke HK , nak2 Disneyland. Like a dream comes true.. Tahun lepas pegi Universal studio Singapore, tahun ni kat HK, Tahun depan pegi mana pula eh? hehe. baru nak pikir2 ni.

Ok juga kalau setiap tahun melancong, sebab dapat release tension kan. Nanti nak update panjang lebat sikit tips & perjalanan kami ke Hong Kong hari tu. Tak amik pakej2 pun. Lagi senang & murah uolls.. Nanti nak gi HK lagi sebab barang2 branded / designer mcm Coach murahhh! Jom!


2 comments:

  1. wah seronoknya, nanti share kan tips nak ke sana yea..tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mamayone, nanti baca update mamayiyen ok. mmg dah lama share tips ke HK haritu :)

      Delete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin