Tuesday, June 4, 2013

Trip Ke LEGOLAND!!





Salam Selasa semua..

Semalam kami sekeluarga pergi ke Legoland. Sempena cuti sekolah & family gathering :)

2nd time gi Johor & 1st time ke Legoland. Memang teruja sangat especially the kids.

Tiket masuk ke Legoland kami dah beli online siap2 sebelum ke Johor lagi. Beli melalui Tune Hotel, Adult rm110 & child rm95. siap ada shuttle bas pulang balik rm15 seorang.

Dah banyak baca review pasal Legoland ni cakap memang panas kat sana sebab tak banyak pokok & pokok kecil2 lagi. So weolls semua gi sana dengan lengan panjang & ofcourse lotion, cream whatsoever yang ber SPF tinggi, telah dibeli. Pakai siap2 supaya muka x sunburn mcm udang bakar :)

ok. itu je buat masa ni. bila dah free2 sikit saya upload gambar lain ok. kat FB & instagram pun dah upload banyak gambar kat sana actually. hehe..

p/s: My Long fishtail cardigan is from CALAQISYA ❤

Tata!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin