Wednesday, June 12, 2013

A Trip to Legoland Malaysia June 2013. LEGGO!!


Salam Rabu semua!
Tak tau mana nak mula sebab banyak sangat gambar hehe..

Harini nak update pasal trip ke Legoland hari tu.
Masing masing excited! lets go!




Harga saya dah bagitau haritu kan..
uolls boleh tempah tiket ke Legoland ni sekali dengan bilik hotel dari TUNE HOTEL :)
Harga lagi murah & balik dari Legoland, boleh berehat & tido kat hotel kan.




mula mula sekali posing!!
haha!
p/s: perut tu memang buncit hokey, bukan mengsss ok.. hahaha!
lagi satu, ni adalah pose wajib saya bila gi mana tempat percutian.. katanyer..hehehe :)



posing dengan Family pula :)
18 pax uolls.. harus masing2 kena jaga anak masing2 hehehe..
ramai kan.. kang ada yang sesat & hilang :)



lagi satu




masuk je Legoland ni, uolls akan jumpa lego bertudung ni :)
semua teruja nak bergambar.
Lagi, satu semua wajib ada sling beg sorang satu sebab senang bergerak & simpan handphone atau camera :)




lepas tu bergambar dengan sotong pula. 
Masa ni memang dah panas sangat tapi tetap pose :)




posing lagi ^____^
picture taken by sister Yohana




yang ni memang agak melucukan..hahahah!!
Nampak tak seorang je yang angkat tangan? weools panggil dia Mame'. dia tu pembantu mak saya.
Actually diorang dah berjanji, masa bot ni turun je, theyolls semua akan angkat tangan,
tapi rupa rupanya, seorang je yang angkat sebab semua takut & xsanggup. 
hahaha! memang menjadi bahan ketawa gambar ni tau! tak sanggup nak tenung lama lama :D




ok ni gambar Yiyen pula pose depan Legoland




Adik beradik :)




me, my brother & his GF




Bergambar depan Project X,
kami semua ada naik benda ni. sangatttttt takuttttt!!
roller coaster hokey!
jantung tertinggal kat atas..hahaha..




ni masa nak beratur naik Project X
muka senyum2 lagi, sedangkan perut dah kecut time ni :)




Yohana / Cheng2 bersama Lego Albert Einstein 





Family photo lagi,
kalau tak silap, payung yang ayah saya pakai tu, beli kat Legoland..Dalam rm80 rasanya..
memang mahal barang2 dalam Legoland ni. Cukuplah beli beberapa keychain, fridge magnet & t-shirt Legoland hari tu. mahal sangat.




Panas terik




depan Lego Taj Mahal




Lego Eyes on London. rasanye :)




Lego KLIA
tengah angkat barang by Maskargo kalau xsilap saya.
Neidal asyik nak tengok lori & aeroplane je masa ni. taknak gi tempat lain dah.
penat pujuk..




Lego KLCC




Sister & brother yang xhabes2 buat mimik muka tiru Lego ni





Last but not least,
gambar i yang tak habes2 posing kat tembok. hehe..


Thats all..
Kalau nak tau lebih lanjut pasal Legoland ni,
uolls gi website LEGOLAND MALAYSIA ok.

Secara kesimpulannya.. memang berbaloi ke Legoland ni. Patutlah harga pun dah nak sama dengan USS, sebab terlampau luas & besar & memang banyak yang kita boleh main kat sana :)
cuma panas la tapi kena standby sunblock la kan.. nak wat camner, pokok2 masih kecil lagi..
takde tempat nak berteduh sangat..
hehe.. 



Luv uolls!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin