Wednesday, June 19, 2013

Jalan2 tengok Man of Steel!





It's Wednesday!
Dan paling best lagi cuti. yeay!

Harini minta cuti sbb actually ada hal sikit nak settle dengan JPN. Tengahari dah selesai semua masalah & ada masa nak gi tengok wayang!

Gi dengan cik hubby je sebab Yiyen gi sekolah & Neidal gi taska :) Sekali sekala keluar dating dengan cik abang ok juga kan.

Sanggup tau pakai baju Superman gi tengok wayang. Actually cik abang pun ada baju exactly mcm yang saya pakai ni tapi dia segan nak pakai sekali dengan saya. Dia cakap nanti org ingat tengah bercinta pula. Hadoila.. Xsporting langsung tau! ^_____^

Ape ape pun, cerita ni memang best. Action sangat citer dia sebab memang berlawan je keje dia. Tapi ofkoslah ada terselit cerita cintan cintun kan. hehe..

Ok lah itu je nak cerita hari ni. Tata uolss..


2 comments:

  1. suka shawl awk! cantik...

    http://sabrinatajudin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sabrina :)
      Saya beli dari H&M

      Delete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin