Sunday, May 19, 2013

My first LV wallet dari Paris ( katanyer )


Holla uolls..
sorry la lambat update. sedangkan banyakkkk sangat nak share dengan uolls kat sini..

Nampak tak gambar kotak kaler coklat kat bawah ni?
apa? tak nampak? ke buat2 tak nampak?
hehe..




Syukur Alhamdulillah..
dapat juga akhirnya Wallet LV saya yang pertama. Yelah kan..kita penat kumpul duit, bila dapat apa yang kita wishlistkan, mestilah happy dan bersyukur kan :)

Saya memang selalu buat target tahun ni nak apa.. dan tahun depan nak apa..
i mean 'wishlist' utk shopping la..
nakal kan..



pic: bersama my sister Yohana & My BFF, si Duta Ladorn , Syai & anak dia Aryssa. 

Thanks adik ku, Yohana yang telah belikan dari Paris gittew!
awwww!! tak? hehe..
Mula2 berdebar juga kalau design yang saya nak tu takde dalam butik hari tu,
tapi bila adik saya whatsapp lima minit kemudian,
wallet yang saya nak tu memang ADA, so..
happy sangat!

uolls tau kan, kat Paris , harga LV jauh lebih murah berbanding kat Malaysia?
Harga handbags boleh mencecah kurang seribu daripada harga di Malaysia. so memang berbaloi kalau beli kat sana. I mean, kalau ada saudara mara yang akan ke Paris, sila lah kirim ok. Tapi uolls bagilah sedikit duit belanja untuk diorang kan sebab, kesian diorang kena angkut beg uolls tu sampai Malaysia :)




Hehe.. ni dia masa adik i baru sampai dari UK. Diorang hari tu buat 19 Days trip to Europe. Siap pegi Rome Italy, Armsterdam, UK, Paris..etc.

berbaloi baloi sebab dah pergi melancong jauh2 sebelum kawen kan.
Kalau lepas kawen, memang susah sikit nak berjalan. Nak2 yang dah ada anak.

Ape ape pun. Saya happy dengan wallet baru saya.
Wallet lama, simpan dalam kotak dulu ye.
Wallet lama tu (Coach) adalah hadiah birthday dari my BPP juga.
So sayang juga kat dia..


Ok lah uolls..
gud nite! 



2 comments:

  1. laa patut juga u look familiar masa tingu gmbr di IG c Yohana..rupanya i follow pula your blog..

    ReplyDelete
  2. Hi Aima..
    o yaka? hehe.. thanks follow blog saya ok.
    adik beradik kunun kami :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin