Sunday, May 19, 2013

Hi tea at Empire Hotel, Subang sempena Birthday Neidal.


Syukur Alhamdulillah.. Neidal dah berusia 3 tahun sekarang. I mean birthday dia adalah pada 28hb April yang lepas. Mak & ayah datang KL sempena birthday Neidal hari tu.
Memang saya tak sempat nak buat majlis besar besaran sebab busy sangat kerja dan masa tak mengizinkan.
Niat di hati, memang nak sangat celebrate birthday Neidal ber tema2 seperti selalu.
InsyaAllah tahun depan :)



bergambar di depan lift Empire Hotel, Subang bersama mak, ayah, Yiyen & Neidal.
Picture was taken by Mr.Hubby




Peace yo!
Hi tea ni mak & ayah yang sponsor.
Ni pun actually last minute plan. Ingatkan nak makan2 kat restoren biasa je, tapi bila fikirkan kalau makan buffet lagi best sebab banyak choice. terus tempah Hi Tea kat sini 30 minit sebelum sampai.

berpuas hati dengan layanan staf kat sini, sebab saya tempah 30 minit sebelum sampai pun, theyolls memang ada sediakan tempat yang khas untuk kami berlima :)

Makanan dia memang sedap sedap dah harga berpatutan. Kalau tak silap,
dewasa : rm65
kanak kanak bawah 9 tahun : free
senior citizen : rm45




thanks mom & dad once again sebab belanja Hi Tea ni :)
Gambar Neidal dengan atuk dan nenek dia. Dia sibuk makan coklat kat kek tu,
so jangan haraplah dapat gambar dia yang tengok kamera *_____*





me & mr.hubby with Neidal




Neidal & kakak Yiyen.'
Showing his 3 cute fingers..
Neidal dah 3 tahun katanyer..hehe
Happy 3rd Birthday my ensemboy! u're still my baby. taknak Neidal jadi besar sebab suka bahasa pelat Neidal :)

_______________________________________________________




Ok ni cerita hari masa mak & ayah sampai dari Sabah hari tu,
sesampai di depan rumah, mak & ayah dapat kejutan dari adik saya (Richado).
He gave my dad a cute Red Scooter dari Terengganu sebangai advance Birthday gift!!

Cute kan!



Ni masa hantar mak & ayah ke KLIA, masa ni nak balik Sabah dah.
Bye mom & dad.. see u guys back on June.

Oh can't wait!




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin