Wednesday, December 12, 2012

SF Beauty & Mamayiyen ❤





Salam 12.12.12 semua!

Dah lama tak update pasal Produk SF Beauty ni kan.. Akak dah pakai sejak 14 September 2012 uolls.. so dah dekat 3 bulan.

Sangat berpuashati dengan produk ni. Kawan kawan dah seramai 35 orang order produk ni.

Sesiapa yang nak oder produk penjagaan muka SF Beauty, bolehlah email terus ke septembia1409@yahoo.com.
RM120 satu set (pencuci muka, krim siang & krim malam)

Booking & payment masa gaji ni 18hb pun boleh. Dalam 3-4 hari boleh dapatkan set ni ok.

Jangan malu jangan degan sebab uolls mesti akan berpuashati :)

❤,
Mamayiyen.

p/s: gambar ni tak edit langsung ok. tak pakai foundation pun. cuma krim siang dan sedikit bedak je.


2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin