Sunday, December 16, 2012

H&M at Paradigm Mall is now OPEN!





Hi uolls!

Semalam kan kebetulan nak gi usha mall baru kat Kelana Jaya tu. Nama dia Paradigm Mall. Selalu sangat dengar nama mall tu tapi xpernah pergi lagi.

So, semalam rasa macam nak pegi je. Dalam kereta siap google directory outlet apa yang ada dalam Paradigm Mall tu. Sekali klik bahagian promotion, terkejut tengok yang Opening ceremony H&M pada hari yang sama kami nak gi sana. Iaitu 15hb Dec. Terkejut beruk mak. Mula2 sampai sana, cari makan dulu. Makan kat Nando's. Lepas makan baru gi H&M. Sebab xnak tergesa gesa pilih baju nanti. hehe.. masa tu dah nak dekat pukul 2 dah pun .Nasib baik orang xramai sangat sebab upacara perasmian pada pukul 11pagi actually. Dapatlah masuk tanpa beratur.

Design baru dan saiz semua ada semalam.. best gila sebab dapat beli dress, tshirt dengan harga Opening price! Berbaloi sangat terutama sekali dress untuk Yiyen. Nanti kita update lagi pasal apa yang kita beli ok.

Happy shopping guys!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin