Friday, December 28, 2012

Kasut kerja yang baru :)





Hi uolls!! Hari tu saya ada janji nak bagitau harga kasut ni kat sini. Sebab hari tu upload gambar kat instagram, saya dah janji nak bgtau harga kasut ni kat blog :) tapi lupa pula. hehe..

Ok, Kasut ni saya beli dengan harga RM239.00 uolls! Zang Toi kan. Harusss la.. tapi... mesti ada tapi kan..



dapat diskaun 70% uolls!! so kiralah berapa saya perlu bayar lepas diskaun tu :) Memang berbaloi! Hari ni dah start pakai kasut ni, selesa je masa berjalan & terasa comel je kaki :D


oklah uolls. itu je nak citer. nanti kita sambung cerita shopping lagi ye. tata ❤

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin