Wednesday, June 13, 2012

WW : Presentation on TKR :)

Hari ni not feeling very well. So WW not so wordless wednesday ye. Ada words sikit :)

Semalam i'm done with my Case study presentation. Tajuknye Case Study on patient undergone TKR ( total knee replacement ) under CSE ( combined spinal epidural ) Thank God sebab presentation berjalan dengan lancar dalam masa 30 minit tu. Sampai suara serak dan sakit tekak buat presentation. Suara kena kuat supaya orang belakang dengar, sape suruh kan taknak pakai microphone +_____+ balik rumah, terus sakit tekak.

Whatever it is, diri sendiri berpuas hati dengan presentation sendiri sebab semua kawan kawan mendengar dan takde yang tido :D Siap je presentation, ada sesi soal jawab & saya ada bagi sedikit hadiah untuk yang menjawab dengan betul. Pastu tutor cakap presentation good & ada kawan kat belakang cakap, presentation saya best.

Syukur alhamdulillah.. walaupun seawal jam 8 pagi dah bagi talk pasal tulang tulang ni sambil cekak pinggang kononnya paham sangat.. bak kata AA, kau hado? hehehe..

Maafkan saye :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin