Tuesday, June 5, 2012

Yiyen Aleesya

Lama tak post gambar Yiyen kat sini kan :) Eh, ke ada? lupa pula..

Bukannya apa saya ni jenis dah tulis kat blog, kadang kadang tak sempat pun nak baca previous entry blog diri sendiri T____T Busy katanyer :D

Gambar ni gambar sabtu lepas masa balik dari Wedding kawan saya kat Ampang. Yiyen nak sangat bunga Raya tu, bila jumpa pokok bunga raya tepi jalan, siap suruh berenti nak petik bunga. Pelik tapi benar.

Macam macam anak mama seorang ni :) p/s: minggu depan result peperiksaan semester satu Yiyen keluar, hopefully sangkutlah bawah no 10 sebab kelas dia kali ni semua pandai pandai. Risau sangat..

Mama dia pun sedang berdebar juga ni actually sebab exam Formative 2 akan diumumkan minggu depan juga.. Oh double risau!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin