Monday, May 24, 2010

Wah masuk majalah katanya!

Aku baru dapat membaca majalah Pa&Ma keluaran June ini..
itupun telah di beli oleh adik ku si cheng2 jumaat lepas..
oh ya, adalah sedikit gambar ku kononnya di majalah ini..
ceritanya adalah berkisarkan semasa
aku masuk pertandingan
Mama Hamil Menawan sempena MotherHood Expo
bulan mac lepas di Mid Valley,megamall.
ni dia si Baby Neidal sedang confuse bila di ambil gambar bersama gambar mamanya itu :)
mama yang pegang baju warna merah itu!
baju tajaan
Maternity Wearhouz!
thanks Maternity Wearhouz!!
hehehe..
senyum pula dia..
nanti Neidal nak jadi penghias kulit majalah Pa&Ma boleh x mama?
itu memang impian ku sejak yiyen lahir lagi..
tapi belum tercapai..
walaupun yiyen juga pernah 3 kali menang peraduan dalam majalah Pa&Ma ini..
tapi sbg penghias kulit,belum tercapai..
xpelah..kalau ada rezeki,ada lah tu..
fyi semua,mamayiyen pun pernah menang pertandingan
Bayi Sihat
peringkat negeri Sabah masa umur 3 tahun dulu tau!
best kan..

ok,ini adalah full page about the contest dalam majalah Pa&Ma keluaran June ok.. mula2 tanya kawan,ada x masuk muka i yg xglamer ni? dia cakap..gambar paling besar,gambar u lah! hahaha..

ish,terus xsabar beli..

aku terus meminta tolong BFF ku belikan..dan dia sudah pun belikan.tapi belum sempat lagi bagi kepada ku..anyway adikku juga dah belikan..kerana kakaknya xsabar :)

its ok..akanku simpan kedua2 majalah tersebut..

tu dia...

yang ni gambar peserta..
xberapa jelas la sbb guna hp camera jer.

kulit muka depan majalah Pa&Ma Jun 2010.
*Baby Neidal kelihatan happy disitu :)
wish he can jadi penghias kulit majalah ini one day..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin