Friday, April 10, 2015

Omar Yohana E-Day!

Salam semua.. Lama tak update kat sini kan..

Tarikh 26 Mac 2015 adalah tarikh penting bagi adik bungsu saya beberapa minggu lepas. Ia adalah hari pertunangan beliau dengan jejaka pilihan hati , Encik Omar M.


Ni gambar dayang dayang adik masa E-Day dia. hehe.. 



Kami , dengan mekap masing - masing kecuali adik. Dia guna khidmat MUA.



Saya dan adik bersama pembantu yang selalu setia dengan kami, Princess Lapis setelah selesai majlis pertunangan. 



Pelamin by Zara concept boutique, Kota Kinabalu. 



Bersama sepupu, April.



My family. Sedih Allahyarham Bapa & adik Yohan tiada dalam gambar ni. 



Sekali lagi bersama sepupu saya yang kami panggil Chacha. Nickname dia dari kecil. 



Bersama kakak ipar kesayangan, Datin Norinah Adnan ❤️



Doorgift customade oleh adik Yohana & Surprise candy buffet dari SIL Nett. Decoration oleh saya dan Nett.



Comel tak Candy buffet kami? Tema purple gittew. Ni semua buat versi kelam kabut sebab acara pertunangan jam 10 pagi. Masa buat ni, dalam 8pagi. Mana lagi nak bersiap & iron baju.. Memang express.. 



The purplelicious doorgift



Us!! Selamat BERTUNANG adik ku! Can't wait for your big Day! 


2 comments:

  1. Nampak mama yiyen ni terpaling muda macam adik pulak.awet muda sungguh :)

    FAD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Fad,
      Thanks ye walaupun xde la muda sangat.
      hihihi..

      Delete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin