Thursday, November 22, 2012

Makan Ice Cream kegemaran Yiyen & Neidal




Hi semua!!
Kalau uolls nak tau, kat Kota Kemuning dekat dengan rumah weolls dah ada kedai Baskin & Robbin. Best kan.. bila bila rasa nak makan je, boleh pecut gi sana & makan.. dalan 3 minit je dari rumah..




Tengoklah Neidal dengan muka happy dia makan Ice Cream ni..





Ice Cream perisa Chocolate adalah kegemaran Yiyen & Neidal.. Tapi kalau saya makan kongsi dengan Neidal, mesti saya order perisa kegemaran saya, Chocolate praline with caramel! Kena makan slow slow sebab manis leting! haha!




Sharing is caring!




Nyam nyam!!




Concentrate makan tau!




Aummmmm!!




Gambar boleh buat iklan B&R!
Part lidah tu yang tak tahan kan Neidal...hehehe...




Oh We Love B&R!!


Thanks kakak ku sebab belanja Ice Cream hari tu.. lain kali belanja lagi ok. sebab kami memang penggemar Baskin & Robbin !





17 comments:

  1. muka heppy dapat ice cream... hahaha

    ReplyDelete
  2. Hi Dya & Pha,
    sorry lambat sgt reply comment ni..
    hehe.. Neidal mmg suka sangat makan ice cream :)

    ReplyDelete
  3. wah..lawanye tuan blog ni..:)
    nak aiskrim cikit..:)

    ReplyDelete
  4. comelye dia sengeh cam tu..hihi.. btw, salam kenal..singgah sini & trs follow. :)

    ReplyDelete
  5. hai do kota kemuning ker..dekat laa ngan saya

    ReplyDelete
  6. salam..sedapnye dia mkn ice cream..:)..

    ReplyDelete
  7. Ala so sweet..sharing is so caring...

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat makan aiskrim selalu..

    Follow sini #341

    ReplyDelete
  9. comelnya neidal..part lidah tu comel sgt..hihihih

    ReplyDelete
  10. one follow sini dari segmen pencarian blogger terbaru

    ReplyDelete
  11. hai nice blog n comelnye si kecik ni..=) please follow me back k..=)

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..done follow you hi hi both of u look soo cutee

    ReplyDelete
  13. done follow u..thanks follow me...

    ReplyDelete
  14. coemlnye neidal..
    suka tgk dia..
    muka da ade gaya2 korea da :)

    ReplyDelete
  15. comelnya budak yg makan aiskrim tuh.

    slm perkenalan dr budak sekolah :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin