Saturday, October 20, 2012

My Convocation Day ❤❤❤





Syukur Alhamdulillah majlis konvokesyen saya dah selesai selasa lepas. Majlis berlangsung kat Kolej Sains Kesihatan Bersekutu, Sultan Azlan Shah, Ulu Kinta, Perak.

Gembira sangat sebab parent ada sekali masa majlis tu. Kakak dgn anak dia pun ada sekali. Nanti nak update lagi pasal konvo ni. Banyak sangat agenda sampai xsempat nak berblog.

Apa2 pun syukur sekali lagi sebab Kursus Peri Anaesthesia yang saya ambil ni dah tamat dengan jayanya :)
Ni ke yang orang cakap Successful with flying colours? hehehe..



3 comments:

  1. tahniah!

    jemput masuk blog baru mimie yer...

    mimie-the-wahm.blogspot.com

    tq!

    ReplyDelete
  2. Thanks Mimie..sorry xsempat nak reply..nanti i visit your new blog ok :)

    Hi lilieyz, thanks dear :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin