Thursday, October 11, 2012

Hasil hiasan bilik by Mamayiyen


Salam semua..
agak lama juga tak update belog letak gambar banyak banyak ni kan..
bukannya apa uolls.. sekarang ni memang susah nak online.. lagipun banyak kerja sekarang. Ini pun nasib baik ada iPhone senang sikit nak update dalam belog ni..




Hari ni just nak share dengan uolls semua mengenai hiasan dinding kat bilik Yiyen ni..
Sabtu lepas adalah hari mengemas bilik Yiyen dan bilik tetamu. Almaklumlah dah lama tak kemas kan..
So hari tu buat general cleaning sambil buang buang apa yang takpatut.

Owh.. teruja tak tengok cat dinding kat bilik Yiyen tu? Itu actually saya yang buat. Apa? tak percaya? hmmm... percayalah sebab memang saya yang cat :) 
Cantik tak? siap buat design LOVE lagi.. Fyi, cat tu adalah jenama Jotun dan memang bagus sangat. Kalau anak anak conteng dinding, boleh padam je contengan diorang tu.. Ok enuff pasal tu.. kita gi gambar kat bawah ni pula ok..




Ini bilik tetamu yang saya dan ubah sedikit kedudukan tempat tidur tu. Yelah kadang kadang kena juga tukar citarasa kan.. baru tak boring sangat :) Hiasan dinding dan lain lain memang saya yang hiaskan semua..
Nantilah kalau ada rezeki nak tukar design pula tahun depan.. InsyaAllah..




Yang ni mesti dah boleh agak bilik siapa kan.. yang ni confirm lah bilik anak kesayangan saya tu..
Bilik Yiyen :) Dia kan memang suka kaler Pink, so bilik dia pun ala ala girlish gittew..
Seperti biasa, hiasan bilik dia saya yang uruskan..
Owh ya, bilik Neidal kat tingkat bawah tapi bilik dia, dia tak pernah tidur pun sebab masih kecil kan.. so bilik tu ala2 stor mainan  diorang berdua juga. Nanti kalau ada masa, saya ambil gambar bilik Neidal pula ye.. Hopefully you guys suka baca pasal interior design ni ok. sebab saya memang dari dulu suka bab bab Interior design ni. Cuma profession je lain :)

hehe.. bye guys!



2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin