Sunday, April 22, 2012

JJCM at Delicious Sunway Pyramid




Happy Sunday guys!
Semalam sempena cuti hujung minggu, kami sekeluarga gi Sunway Pyramid untuk JJCM :) kekadang perasaan nak makan kat luar tu datang tetiba kan.. hehe..

Mula mula tu tak tau lagi nak makan kat mana. Tapi bila lalu kat Delicious, terus cik Abe ajak masuk :) mesti dia nak makan makanan favourite dia kat sini tu.. apa lagi kalau bukan Oxtail soup set tu.
Saya seperti biasa order Salmon set dan Yiyen Spaghetti. Air order 2 je iaitu Water melon juice dengan Ice lemon juice sebab Ice lemon tu refillable so tak payah nak membazir order 3 air.

Harga kalau uolls nak tau not that expensive la. oxtail soup tu RM28.90, Salmon set saya RM29.90 rasanya dan menu spaghetti Yiyen adalah percuma!! Kids meal x 1 free if we order 2 set of main course :) best kan. Water melon juice RM8.90 if i'm not mistaken & ice lemon tea is around RM6.90.
Total damage for yesterday lunch meal is not more than RM100 :)

Worth it coz the place & food is really nice! So sesiapa nak gi sana, bolehlah try kan. Dessert tak sempat order semalam sebab kenyang sangat, plus Neidal dah tak boleh duduk diam. So weolls pun jalan jalan pula lepas tu..

Yada yada yada...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin