Monday, April 16, 2012

Cuci mata tengok Shoe racks!



p/s: Sape nak beli Maxi Dress Mamayiyen, klik DISINI :) RM79 jer


Sebenarnya saja je browse rak rak kasut yang ada di pasaran sekarang kan..
pastu jumpa lah rak kasut ni..
OMG!
best kan..



i wish i have this kinda shoe rack!
puas hati boleh susun kasut ramai ramai..hehe..






Aaaaa... yang ni tahap diva punya shoe rack sebab macam nak jual gittew..
tapi best juga kan.. senang nak pilih kasut sebab facing our site..so senang nak tengok kasut..



yang ni pula spinning shoe rack..
senang nak pilih..putar putar jer..




this is the most cutest shoe organizer ever!!
bentuk macam pokok..rasanya kalau Neidal ada shoe rack ni, confirm dia rajin nak susun kasut dia hari hari kan :)

Last but not least..ini lah rak kasut yang saya ada kat rumah..
sadiskan.. kasut banyak tapi semuanya dalam kotak kasut lagi..
rak kasut ni saya beli kat Ikea dalam rm12 kalau tak silap saya :)

Uolls ada rak kasut yang best? sharelah dengan saya ok..

Tata..



2 comments:

  1. would love to have one from all those! semuanya terlihat unik...

    ReplyDelete
  2. hi Farra..
    kalau boleh, memang nak semua rak kasut tu kan :)
    i wish i have all of them too.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin