Thursday, July 30, 2009

Shopping dengan kakak ipar ku :)

Salam semua...
ni bukan entry pasal rumah ye kawan kawan..
saja letak gambar rumah ni..
sbb
jap lagi di bawah ni
gambar i dgn kakak ipar ku..
si pemilik rumah ini :p
hehe..

anyway,rumah beliau terletak di
Kota Bharu,
Kelantan.
nama tempat xingat yer..
sorry..
sangat la suka sudut ini..
pintu gerbang ni from Bali ok..
hmm..
berapa lah agaknya ongkos
utk membeli
pintu gerbang ni :)
ruang tamu depan,
sebelum pintu kedua..
wah wah..
that's all for now..
nanti akan ku
upload lagi gambar2 rumahnya
yang memang menjadi idaman kalbu itu :)
...................
...................
Let's begin with my shopping..
last week,
kakak ipar ku datang from
Kedah..
her husband got meeting
@ KL,
so sempena itu,she decided to come together
and of course Shopping with me!
me,her and Alya (her one and only daughter)
only..
first of all,we went to
SACC Mall
Shah Alam.
jalan2 beli kain..
then haruss masuk kedai
BONIA
ini :)
memang xsah kalau xbeli kan SALE!

Uppss!
yang ni memang tidak dirancang ok..
membeli aksesori di kedai
Diamond & Platinum..
hmmm..
agak agak juga harga nya..
tapi..MamaAlya
xkisah
kan Ya? (nickname Alya)
hehe..
yang penting kita Happy..
siap pesan dgn Alya lagi..
"jgn bagitau papa dulu ye ya"
uppss...
sesiapa yg baca blog ni..tolong simpan rahsia ok..
second destination..
Amcorp Mall..
PJ
lunch sekejap di
SUBWAY..
yg ni la Alya..
(*malu-malu meow)

ha..ni la kakak iparku..
Kak Azni..
(macam sedap je makan sandwich subway kak?)
sangat la suka shopping :)
macam penulis blog ni juga :p
~kweng kweng~
-
-
anyway,sangat lah best shopping hari tu..
keluar rumah dari pukul 11A.M
balik rumah dekat jam 9P.M.
=10 jam..
ok x?
ok la tuh...
lain kali kita gi shopping lagi ye Kak Ni :)
p/s: destinasi ke3 hari tu sebenarnya ke
Sunway Pyramid,
tetapi oleh kerana terlalu lama di Amcorp mall,
niat dibatalkan..nantikan ada pula orang di rumah
yang kebuluran...kan Pa?
hehe...
jangan marah..
"i keluar shopping dengan kakak mu juga"

weekend ni kita pula shopping sama2 ok!
so,that's me..
*****
amek gambar dalam toilet
sacc mall okeh!
mahal tuh..
wakakakaka...
Love & Peace

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin