Tuesday, January 27, 2015

NEIDAL and PreSchool

Salam everyone. Tahun ni as u guys know, Neidal dah 5 tahun ( on his birthday this coming 28th of April 2015 ) Dah besar dah anak mama yg dulu baby lagi. hik hik.. Terasa cepat masa berlalu kan.

Sebenarnya banyak perkara jadi dengan Nursery lama Neidal. Tapi malas nak cerita kat sini. So tahun ni, i decided nak hantar Neidal terus ke PreSchool. Biar dia independent sikit. Dan tak manja sangat dengan mama dia ni.

Beberapa tempat kami survey, tapi akhirnya disini juga yang menjadi pilihan hati. Walaupun pendaftaran dan yuran bulanan agak mahal, tapi ku tabahkan hati.. huhuhu.. just for you my sancalu :) You guys can checkout their Homepage here :
http://www.realkids.edu.my

Semoga anak mama yang manja ni, menjadi pandai, rajin dan bersemangat pegi school tiap tiap pagi. Baru seminggu dah nampak sangat perubahan especially bab buat sesuatu. Semua buat sendiri dah, tak payah suruh buat. Itu i Like! hehehe..

Good luck with your new school Neidal !! PEACE !!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin